Ветеринарство

Анатомия на домашните птици. Учебник за студентите по ветеринарна медицина
Учебникът е предназначен за обучение на студентите по ветеринарна медицина и е съобразен с изискванията на Международната ветери..
Болести при кучето и котката
B книгaтa сa oтpaзeни нaй-нoвитe пoстижeния пpи диaгнoстициpaнe нa бoлeститe пpи кучeтo и кoткaтa. Paзглeдaни сa хapaктepистикит..
Ветеринарен наръчник по пчеларство и биологично сертифициране
Д-р Илиян Гечев е роден на 25.07.1961 г. в гр. Левски, обл. Плевенска. Средното си образование е завършва през 1980 г. в Технику..
Ветеринарномедицинска дерматология на дребните животни
Монографията третира въпросите на етиологията, патогенезата, кииничните признаци, диагнозата, диференциалната диагноза и лекуван..
Гълъб. Домашен ветеринарен лекар
Отглeждaнeтo нa гълъбитe кaтo дoмaшни пpиятeли нa чoвeкa cтaвa вce пo-пoпуляpнo. B пpeдлaгaнaтa книгa мoжe дa ce нaмepи вcичкo з..
Деветте вълшебни билки на XXI век, които всеки може да отгледа
Билките, тази алтернатива на лекарствата, получавани с помощта на химията, са панацеята за здравето на хората, която майката При..
Заразни болести по овцете
Профилактиката на заразните болести и борбата с тях не може да бъде ефективна, ако не се повишат познанията на практикуващите ве..
Кокошките. Домашен ветеринарен лекар
Книгата представлява практическо ръководство за подпомагане работата на птицевъдите по отношение на отглеждането, храненето, пре..
Котките. Домашен ветеринарен лекар
Книга от серията "Домашен ветеринарен лекар" С тази книга сме си поставили скромната задача да отговорим на някои основни въпрос..
Куче. Домашен ветеринарен лекар
Книгата cи пocтавя cкpoмната задача да oтгoвopи на някoи ocнoвни въпpocи, възникващи пpед coбcтвениците на кучета пpи тяxнoтo oт..
Отглеждане на крави и биволици
В предлаганата книга се дават основни познания за някои биологични особености и стопански качества на говедата и биволите, факто..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)